RANDOM prin București (Va fi lansat Sâmbătă, 20.04.2019 la ora 16:00)

3.0 km 1h 06m 0

[Acest quest va fi lansat Sămbătă, 20.04.2019 la ora 16:00]

Imaginează-ți cum ar fi dacă toată lumea s-ar opri în loc. Nu mult, doar un moment. Lumea în care te-ai născut s-a oprit mai mult de un moment. S-a oprit ani întregi. Dar nu cum ți-ai imagina, nu e science-fiction. E realitatea în care ai crescut.

Pentru că oamenii s-au săturat de ales mereu răul cel mai mic, au decis să lase asta pe seama celei mai avansate inteligențe artificiale: R.A.D.U. (aka Random Assignment Directive Unit).

Îl poți urmări pe R.A.D.U. în RANDOM, cel mai nou serial KFC pentru a vedea cum au scăpat oamenii de presiunea alegerilor.

De la alegeri incredibil de importante pentru omenire și până la a-ți selecta outfit-ul dimineața, R.A.D.U. hotărăște totul.

Astăzi e o zi obișnuită în lumea ta. Trebuie să te întâlnești cu niște prieteni, dar până atunci nu știi ce o să se întâmple, R.A.D.U. îți randomizează diverse activități.

Primii 600 de jucători care termină RANDOM Quest vor primi un cod alfanumeric pentru o ofertă CEVA RANDOM de la KFC. Vezi Regulamentul campaniei pe pagina de Facebook KFC România, în secțiunea Notes.

STARTING POINT:

Parcul din fața Muzeului Grigore Antipa
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 1, București 011341, Romania

Get the app

Available for iOS and Android

Download on the App Store Get it on Google Play